Vloerkadetten met salade van metworst

Advertentie
Ingrediënten
- 6 witte vloerkadetten (afbakbrood)
- 1 rode paprika
- 2 (Groninger)metworsten
- 100 g Goudse belegen kaas (stukje)
- 6 eetlepels slasaus
- gemalen kruidnagel
- 30 g boter of margarine
- 1 zak botersla (100 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Oven voorverwarmen op 220 ºC. Vloerkadetten op rooster leggen en in midden van oven in 3 minuten afbakken. Broodjes uit oven nemen en 10 minuten laten afkoelen. Intussen paprika wassen en schoonmaken. Paprika, metworst en kaas in dobbelstenen snijden. In kom slasaus met blokjes paprika, metworst en kaas door elkaar scheppen. Salade met mespunt kruidnagel op smaak brengen. Vloerkadetten opensnijden en met boter besmeren. Broodjes met botersla en salade beleggen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 590 kcal
- eiwit 24 g
- koolhydraten 30 g
- vet 42 g