bewaar
Kippenragout met dekseltje
Kippenragout met dekseltje
bewaar

Kippenragout met dekseltje

15 min. bereiden
10 min. wachten
51waarderingen

Ingrediënten

4 plakjes

bladerdeeg

2 eetlepels

boter of margarine

1 bakje

wortelrauwkost

1 blik

kippenragout

zout en peper

½

ei (M)

2 eetlepels

gemalen belegen kaas

Dit heb je nodig

  • ramequins à inhoud ca. 1 1/2 dl

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 225°C of gasovenstand 5. Bladerdeeg laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. In braadpan boter verhitten. Wortelrauwkost al omscheppend ca. 4 minuten bakken. Ragout toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Ragout in ovenschaaltjes scheppen. Afdekken met bladerdeegplakjes. In midden van bladerdeeg opening maken. Ei loskloppen. Bladerdeeg bestrijken met ei en bestrooien met kaas. Schaaltjes in midden van oven ca. 10 minuten bakken.