Garnalentaartje

voorgerecht
4 personen
3
54
Advertentie
Ingrediënten
- 4 plakjes roomboterbladerdeeg (diepvries pak à 450 g)
- ½ zakje verse bieslook (à 25 g)
- 1 ei (M)
- 100 ml crème fraîche (bekertje à 125 ml)
- 50 g gemalen jonge kaas (zakje à 150 g)
- 1 bakje roze garnalen (125 g)
- boter of margarine om in te vetten
Keukenspullen
- lage taartvormpjes doorsnede ca. 10 cm
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Bladerdeeg ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Bieslook fijn knippen. Ei loskloppen met crème fraîche, kaas, zout en peper. Vormpjes invetten. Bladerdeeg in vormpjes leggen. Overhangende randjes wegsnijden. Garnalen en bieslook erover verdelen. Eimengsel erover schenken. Taartjes in ca. 20 minuten gaar bakken.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 425 kcal
- eiwit 14 g
- koolhydraten 17 g
- vet 33 g
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 18-19