bewaar
Garnalentaartje
Garnalentaartje
bewaar

Garnalentaartje

15 min. bereiden
20 min. wachten
54waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 plakjes

roomboterbladerdeeg

½ zakje

verse bieslook

1

ei (M)

100 ml

crème fraîche

50 g

gemalen jonge kaas

1 bakje

roze garnalen

boter of margarine om in te vetten

Dit heb je nodig

  • lage taartvormpjes doorsnede ca. 10 cm

Aan de slag

Bladerdeeg ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Bieslook fijn knippen. Ei loskloppen met crème fraîche, kaas, zout en peper. Vormpjes invetten. Bladerdeeg in vormpjes leggen. Overhangende randjes wegsnijden. Garnalen en bieslook erover verdelen. Eimengsel erover schenken. Taartjes in ca. 20 minuten gaar bakken.