Spi­na­zietor­til­la

Een klaar-in-15-minuten-eenpansgerecht.

(123) waardeer
spaans hoofdgerecht Een klaar-in-15-minuten-eenpansgerecht. 2 personen
3 123

Advertentie

Ingrediënten

2 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de chorizo in stukjes. Bak in een grote koekenpan met antiaanbaklaag de chorizo in va. 2 min. uit. Voeg de aardappeltjes toe en roerbak ca. 6 min.
  2. Laat intussen in een pan met een bodempje water de spinazie in ca. 2-3 min. slinken. Laat uilekken in een zeef en druk zoveel mogelijk vocht eruit. Hak de spinazie grof ens chep door de aardappeltjes.
  3. Klop in een kom de eieren los en schenk met de kaas over de aardappel. Laat het ei afgedekt 4-5 min. stollen.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 660 kcal
  • eiwit 40 g
  • koolhydraten 33 g
  • vet 41 g
    waarvan verzadigd 0  g
Tags
Ook te zien in

Spinazietortilla

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spi­na­zietor­til­la

1
1
  • 100 g chorizoworsten aan een stuk
  • 450 g aardappelschijfjes

Snijd de chorizo in stukjes. Bak in een grote koekenpan met antiaanbaklaag de chorizo in va. 2 min. uit. Voeg de aardappeltjes toe en roerbak ca. 6 min.

2
2
  • 300 g spinazie

Laat intussen in een pan met een bodempje water de spinazie in ca. 2-3 min. slinken. Laat uilekken in een zeef en druk zoveel mogelijk vocht eruit. Hak de spinazie grof ens chep door de aardappeltjes.

3
3
  • 4 middelgrote eieren
  • 75 g geraspte belegen 30+ kaas

Klop in een kom de eieren los en schenk met de kaas over de aardappel. Laat het ei afgedekt 4-5 min. stollen.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.