bewaar
Kipburger met kiwisalsa
Kipburger met kiwisalsa
bewaar

Kipburger met kiwisalsa

20 min. bereiden
43waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

mini naanbroodjes

4

Mexicaanse kipburgers

2 el

olie

2

groene kiwi's

4 el

zoete mangochutney

2 kropjes

babyromainesla

Dit heb je nodig

  • barbecue of grillpan

Aan de slag

Steek de barbecue aan of verhit een grillpan zonder olie of boter. Gril de naanbroodjes 2 min. Keer halverwege. Bestrijk de kipburgers met de olie en gril 15 min. Keer halverwege. Schil ondertussen de kiwi's en snijd in stukjes. Schep om met de chutney. Snijd de naans open en beleg de onderste helften met de blaadjes van de babyromainesla, een kipburger en wat kiwisalsa. Dek af met de bovenkanten van de naans.

tip

Vlees grillen op de barbecue

Instructievideo - 02:53 min.