bewaar
Trottole met kastanjechampignons
Trottole met kastanjechampignons
bewaar

Trottole met kastanjechampignons

15 min. bereiden
269waarderingen

Ingrediënten

300 g

trottole

2 el

olijfolie

1 teen

knoflook

½ bakje

tijm

2 schaaltjes

kastanjechampignons

1 blik

artisjokharten

300 g

Yorkham naturel

1 beker

crème fraîche

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2

Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de knoflook, tijm en champignons 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

3

Snijd ondertussen de artisjokharten in kwarten en de ham in stukjes. Schep voorzichtig door het champignonmengsel. Roer de crème fraîche erdoor en warm nog 3 min. mee.

4

Giet de pasta af en verdeel over 4 borden. Schep de saus erop en serveer.

tip

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.