bewaar
Nasi goreng, runderroerbak en spinazie
Nasi goreng, runderroerbak en spinazie
bewaar

Nasi goreng, runderroerbak en spinazie

25 min. bereiden
48waarderingen

Ingrediënten

250 g

zilvervliesrijst

3 el

wokolie

1

rode peper

1

rode ui

1 teen

knoflook

1 schaal

runderroerbak

2 schaaltjes

shiitake

2 zakken

spinazie

4

eieren

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit ondertussen 1 el olie in een wok en fruit de peper, ui en knoflook 3 min. Voeg de runderroerbak toe en roerbak 4 min. Breng op smaak met zout. Voeg de shiitakes toe en roerbak 2 min. Schep uit de wok in een schaaltje.

3

Verhit 1 el olie in dezelfde wok. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken op middelhoog vuur. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak 4 spiegeleieren.

4

Schep de spinazie in een zeef en duw het overtollige vocht eruit met de achterkant van een lepel. Schep het roerbakmengsel en de spinazie door de rijst en breng op smaak met peper en zout. Serveer de nasi met een gebakken ei erop.

tip

Rode peper schoonmaken

Instructievideo - 00:34 min.