bewaar
Nasi goreng met garnalen en beenham
Nasi goreng met garnalen en beenham
bewaar

Nasi goreng met garnalen en beenham

15 min. bereiden
64waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½ pak

tuinerwten

2 tl

sesamolie

2 el

zonnebloemolie

1 zak

grofgesneden Japanse wokgroente

1 bakje

boemboe bami goreng

2 pakjes

basmatirijst

1 bakje

garnalen

150 g

beenham

Aan de slag

1

Kook de tuinerwten in 4 min gaar. Giet af. Verhit ondertussen de sesamolie en zonnebloemolie in een wok en roerbak de wokgroente 3 min. Voeg de boemboe toe en bak 2 min. mee.

2

Doe de rijst erbij en roerbak op middelhoog vuur 3 min. Roer regelmatig. Meng de tuinerwten, garnalen en beenham erdoor en warm nog 2 min. door. Serveer direct. Lekker met kroepoek.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.