bewaar
Frambozencoulis
Frambozencoulis
bewaar

Frambozencoulis

Deze vruchtensaus is heerlijk bij verschillende nagerechten. Van brownies tot panna cotta.

10 min. bereiden
30 min. wachten
63waarderingen

Ingrediënten

1 persoon

250 g

diepvries framboos

50 g

fijne kristalsuiker

2 el

water

Deze vruchtensaus is heerlijk bij verschillende nagerechten. Van brownies tot panna cotta.

Aan de slag

Doe de frambozen, de suiker en het water in een steelpan. Breng aan de kook en laat 5 min. koken op middelhoog vuur. Roer regelmatig. Neem de pan van het vuur en duw de fruitpuree door een bolzeef. Vang de coulis op in een kommetje en laat 30 min. afkoelen. Serveer op kamertemperatuur.

bewaartipU kunt de coulis 2 dagen van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.

combinatietipServeer bij de frambozenbrownies