bewaar
Indiase roerbakschotel met garnalen
Indiase roerbakschotel met garnalen
bewaar

Indiase roerbakschotel met garnalen

25 min. bereiden
40waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

pandanrijst

1 zakje

kerriepasta Tikka Masala

8 eetlepels

volle yoghurt

2 eetlepels

zonnebloemolie

1 zak

Thaise groentemix

1 blikje

doperwten

2 bakjes

roze garnalen

½ pot

mangochutney

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kerriepasta mengen met 4 eetlepels yoghurt. In braadpan olie verhitten. Groentemix ca. 3 minuten roerbakken. Doperwten laten uitlekken. Kerriepasta bij groente voegen en ca. 1 minuut verwarmen. Al roerend 300 ml water toevoegen. Afgedekt ca. 5 minuten zachtjes laten sudderen. Doperwten, garnalen en rest van yoghurt toevoegen en nog ca. 3 minuten verwarmen. Op smaak brengen met zout. Curry serveren met rijst en mangochutney.