bewaar
Indiase tofucurry met kruidenrijst
Indiase tofucurry met kruidenrijst
bewaar

Indiase tofucurry met kruidenrijst

30 min. bereiden
26waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

witte rijst

375 g

tofu naturel

1

Chinese kool

250 g

champignons

3 el

zonnebloemolie

1 pot

tikka masala

25 g

verse koriander

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Snijd de tofu in blokjes. Maak de Chinese kool schoon en snijd in repen.

2

Voeg de champignons schoon en snijd in plakjes. Verhit in een wok de olie en bak de tofu. Voeg de kool en champignons toe en bak 5 min. mee.

3

Voeg de saus toe en verwarm 5 min. Snijd de koriander fijn en roer door de rijst. Serveer de rijst met de currysaus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Indiase tofucurry met kruidenrijst

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig