bewaar
Indiase kipspiesen
Indiase kipspiesen
bewaar

Indiase kipspiesen

15 min. bereiden
30 min. wachten
25waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pakje

tikka masala pasta

4 el

yoghurt

1 schaal

kipfilethaasjes

1 bakje

verse koriander

1 potje

chutney sweet mango

1 pak

mininaans knoflook & koriander

Dit heb je nodig

  • satéstokjes, minstens 30 min. geweekt in koud water

Aan de slag

1

Steek de barbecue aan. Meng de tikka massala pasta door de yoghurt. Laat de kipfilethaasjes hierin minimaal 30 min. marineren.

2

Meng de koriander door de chutney en breng op smaak met peper en zout.

3

Rijg aan elke satéprikker een kipfilethaasje. Verpak de naans in een stuk aluminiumfolie en leg op de barbecue. Gril de kipfilethaasjes op de barbecue in 5 min. bruin en gaar. Serveer met de chutney en naans. Lekker met sugar snaps.

tip

algemeenOok lekker met cajunkruiden in plaats van tikka massala pasta.

Barbecue aansteken

Instructievideo - 01:07 min.