bewaar
Indiase kipspiesen
Indiase kipspiesen
bewaar

Indiase kipspiesen

15 min. bereiden
30 min. wachten
25waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pakje

tikka masala pasta

4 el

yoghurt

1 schaal

kipfilethaasjes

1 bakje

verse koriander

1 potje

chutney sweet mango

1 pak

mininaans knoflook & koriander

Dit heb je nodig

  • satéstokjes, minstens 30 min. geweekt in koud water

Aan de slag

1

Steek de barbecue aan. Meng de tikka massala pasta door de yoghurt. Laat de kipfilethaasjes hierin minimaal 30 min. marineren.

2

Meng de koriander door de chutney en breng op smaak met peper en zout.

3

Rijg aan elke satéprikker een kipfilethaasje. Verpak de naans in een stuk aluminiumfolie en leg op de barbecue. Gril de kipfilethaasjes op de barbecue in 5 min. bruin en gaar. Serveer met de chutney en naans. Lekker met sugar snaps.

algemeenOok lekker met cajunkruiden in plaats van tikka massala pasta.

Barbecue aansteken

Instructievideo - 01:07 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Indiase kipspiesen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig