bewaar
Curry maaltijdsoep
Curry maaltijdsoep
bewaar

Curry maaltijdsoep

Lekker dopen met een kant-en-klare pappadums.

20 min. bereiden
126waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

middelgrote eieren

3 el

zonnebloemolie

600 g

Hollandse roerbakgroenten

80 g

kerriepasta Tikka Masala

400 g

kikkererwten in blik

1 l

water

2

groentebouillontabletten

125 ml

sour cream

100 g

pappadums naturel

Aan de slag

1

Kook de eieren in ca. 8 minuten hard. Verhit in een braadpan de olie en bak de roerbakmix al omscheppend ca. 2 min. Voeg de kerriepasta toe en laat ca. 1 minuut zachtjes laten koken.

2

Laat de kikkererwten uitlekken. Voeg het water, de kikkererwten en de bouillontabletten toe. Breng aan de kook en laat ca. 5 min. sudderen. Pel de eieren en snijd in blokjes. Schep de sour cream en de eieren door de soep. Serveer de soep met de pappadums.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Curry maaltijdsoep

Lekker dopen met een kant-en-klare pappadums.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig