Spinaziecurry

Indiaas vegagerecht met tofu, kikkererwten en spinazie.

635 kcal

25 min. bereiden

3/5

(286)

Ingrediënten

Aantal personen

Aan de slag

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Dep ondertussen de tofu droog met keukenpapier en snijd in blokjes van 1 cm. Verhit de olie in een wok en bak de tofu met zout op hoog vuur in 3 min. goudbruin. Snijd de ui in halve ringen.

  3. Snijd de tomaten in parten. Voeg de ui en tomaat toe aan de tofu en bak 3 min. mee. Voeg de spinazie toe. Voeg de kikkererwten en tikka masalasaus toe en breng op smaak met peper en zout. Warm nog 3 min. door.

  4. Verdeel de rijst over diepe borden en schep de curry erop.

  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Wat vond je van dit recept?

Spinaziecurry

Indiaas vegagerecht met tofu, kikkererwten en spinazie.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig