bewaar
Spinaziecurry
Spinaziecurry
bewaar

Spinaziecurry

Indiaas vegagerecht met tofu, kikkererwten en spinazie.

25 min. bereiden
284waarderingen

Ingrediënten

4 personen

275 g

zilvervliesrijst spelt-quinoa

375 g

tofu naturel

3 el

zonnebloemolie

1

ui

2

tomaten

300 g

diepvries bladspinazie

400 g

kikkererwten in blik

400 ml

Tikka Masala roerbaksaus

Indiaas vegagerecht met tofu, kikkererwten en spinazie.

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Dep ondertussen de tofu droog met keukenpapier en snijd in blokjes van 1 cm. Verhit de olie in een wok en bak de tofu met zout op hoog vuur in 3 min. goudbruin. Snijd de ui in halve ringen.

3

Snijd de tomaten in parten. Voeg de ui en tomaat toe aan de tofu en bak 3 min. mee. Voeg de spinazie toe. Voeg de kikkererwten en tikka masalasaus toe en breng op smaak met peper en zout. Warm nog 3 min. door.

4

Verdeel de rijst over diepe borden en schep de curry erop.

tip

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.