bewaar
Chili-visschotel uit de oven
Chili-visschotel uit de oven
bewaar

Chili-visschotel uit de oven

15 min. bereiden
20 min. wachten
30waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

snelkookrijst

1 blikje

ansjovisfilets

1 blikje

tonijn in olie

2 potten

groenteschotel voor chili con carne

4

tomaten

100 g

gemalen belegen kaas

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ansjovis en tonijn laten uitlekken en in stukjes verdelen. Vis door groenteschotel scheppen. Tomaten wassen en in plakjes snijden. Groente-visschotel in ovenschaal scheppen, tomaten erop leggen. Kaas erover strooien. Schotel in midden van oven in ca. 20 minuten heet en bruin laten worden. Serveren met rijst.