Chi­li-vis­scho­tel uit de oven

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 630 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(30) waardeer
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 30

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ansjovis en tonijn laten uitlekken en in stukjes verdelen. Vis door groenteschotel scheppen. Tomaten wassen en in plakjes snijden. Groente-visschotel in ovenschaal scheppen, tomaten erop leggen. Kaas erover strooien. Schotel in midden van oven in ca. 20 minuten heet en bruin laten worden. Serveren met rijst.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 630 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 91 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.