Wraps gevuld met chili sin carne uit de oven

Een Mexicaanse klassieker die nooit verveelt: wraps gevuld met chili sin carne!

750 kcal

15 min. bereiden, 12 min. oventijd

4/5

(80)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ovenschaal L: 35 x 22 x 8 cm


2022 week 45-48 - 2022 week 45-48

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een hapjespan en bak de roerbakgroente 4 min. op hoog vuur. Voeg de chili sin carne toe en verwarm 2 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Verdeel de fijngesneden tomaten knoflook-ui over de bodem van de ovenschaal. Verdeel de chili sin carne en de helft van de cheddar over de wraps, rol strak op en snijd elke wrap in 6 stukken.

  3. Zet de wrapstukken rechtop in de ovenschaal en bestrooi met de rest van de cheddar. Bak ca. 12 min. in de oven tot de kaas gesmolten is.

  • combinatietipLekker met zure room en koriander.

Wat vond je van dit recept?

Wraps gevuld met chili sin carne uit de oven

Een Mexicaanse klassieker die nooit verveelt: wraps gevuld met chili sin carne!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig