bewaar
Wraptaart met kidneybonenchili
Wraptaart met kidneybonenchili
bewaar

Wraptaart met kidneybonenchili

Geen bestek nodig, deze toartillataart eet je zo uit het vuistje. Lekker!

15 min. bereiden
15 min. oventijd
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 el

milde olijfolie

400 g

Mexicaanse roerbakgroente

4

tortillawraps

550 g

HAK kidneybonen chili bonenschotel

150 g

geraspte cheddar

200 g

koelverse guacamole

Dit heb je nodig

  • springvorm (Ø 20 cm, ingevet)

Geen bestek nodig, deze toartillataart eet je zo uit het vuistje. Lekker!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de roerbakgroente 5 min. op middelhoog vuur.

2

Leg ¼ van de tortillawrap op de bodem van springvorm (ingevet). Schep ⅓ van de groente, ¼ van de kidneybonen-chilischotel en ¼ van de kaas over de tortilla. Herhaal met de rest tot je een taart krijgt. Eindig met een tortillawrap en bestrooi met de rest van de kaas.

3

Bak de tortillataart ca. 15 min. in het midden van de oven goud-bruin. Serveer de taart met de guacamole.

Tortillataart met kidneybonen chili

Instructievideo - 00:23 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wraptaart met kidneybonenchili

Geen bestek nodig, deze toartillataart eet je zo uit het vuistje. Lekker!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig