bewaar
Gemarineerde zalm
Gemarineerde zalm
bewaar

Gemarineerde zalm

In blokjes, ideaal voor de kleine pannetjes van het gourmetstel.

15 min. bereiden
1 uur wachten
60waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

zalmfilet

15 g

verse basilicum

40 g

pijnboompitten

4 el

traditionele olijfolie

Dit heb je nodig

  • gourmetstel

In blokjes, ideaal voor de kleine pannetjes van het gourmetstel.

Aan de slag

1

Snijd de zalmfilet in blokjes van 1 x 1 cm (brunoise). Snijd ook de blaadjes van de basilicum in stukjes. Hak de pijnboompitten fijn. Doe de zalm, pijnboompitten en de olijfolie in een kom, voeg het basilicum toe en laat afgedekt 1 uur marineren in de koelkast.

2

Verhit een gourmetpannetje zonder olie of boter en bak de zalmblokjes in 5 min. in kleine porties gaar. Schep af en toe om.

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gemarineerde zalm

In blokjes, ideaal voor de kleine pannetjes van het gourmetstel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig