Gemarineerde zalm
In blokjes, ideaal voor de kleine pannetjes van het gourmetstel.

bijgerecht
In blokjes, ideaal voor de kleine pannetjes van het gourmetstel.
4 personen
3
60
Advertentie
Ingrediënten
4 personen
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Keukenspullen
- gourmetstel
Advertentie
Bereiden
- Snijd de zalmfilet in blokjes van 1 x 1 cm (brunoise). Snijd ook de blaadjes van de basilicum in stukjes. Hak de pijnboompitten fijn. Doe de zalm, pijnboompitten en de olijfolie in een kom, voeg het basilicum toe en laat afgedekt 1 uur marineren in de koelkast.
- Verhit een gourmetpannetje zonder olie of boter en bak de zalmblokjes in 5 min. in kleine porties gaar. Schep af en toe om.

Brunoise snijden
instructievideo
- 00:38 min.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 310 kcal
- eiwit 18 g
- koolhydraten 2 g
-
vet 26 g
waarvan verzadigd 4 g - natrium 35 mg
- vezels 0 g
Ook te zien in
Gemarineerde zalm
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Gemarineerde zalm
- 300 g zalmfilet
- 15 g verse basilicum
- 40 g pijnboompitten
- 4 el traditionele olijfolie
Verhit een gourmetpannetje zonder olie of boter en bak de zalmblokjes in 5 min. in kleine porties gaar. Schep af en toe om.