bewaar
Forelfilet met pasta en spinaziepesto
Forelfilet met pasta en spinaziepesto
bewaar

Forelfilet met pasta en spinaziepesto

15 min. bereiden
55waarderingen

Ingrediënten

zout

1 pak

spinazie (diepvries)

400 g

fusilli (pasta)

50 g

boter of margarine

400 g

forelfilets

2 bakjes

verse groene pesto

12

zwarte olijven zonder pit

Aan de slag

In pan heet water met zout aan de kook brengen. Intussen spinazie volgens gebruiksaanwijzing op verpakking verwarmen. In pan met kokend water fusilli volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Intussen in ruime koekenpan boter verhitten en forelfilets in ca. 8 minuten op middelhoog vuur gaar en bruin bakken, halverwege keren. Filets uit pan nemen en in schuine stukken snijden. Pesto door warme spinazie mengen, op smaak brengen met zout. Pasta afgieten en spinaziesaus erdoor scheppen. Pasta over vier diepe borden verdelen en stukjes vis erop leggen. Garneren met zwarte olijven.