bewaar
Vis in sinaasappelsaus
Vis in sinaasappelsaus
bewaar

Vis in sinaasappelsaus

20 min. bereiden
20 min. wachten
17waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

snelkookrijst

2

rode uien

2 teentjes

knoflook

2

groene paprika's

½ potje

groene olijven zonder pit

40 g

boter of margarine

150 ml

verse sinaasappelsap

2 schaaltjes

kabeljauwfilet

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3. Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien en knoflook pellen en snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en snipperen. Olijven halveren. In koekenpan 1 eetlepel boter verhitten, uien en knoflook ca. 2 minuten fruiten. Paprika toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Sinaasappelsap toevoegen. Vis in ovenschaal leggen. Groente-sinaasappelsaus over vis scheppen. Olijven over vis verdelen. Rest van boter in klontjes erover verdelen. Afdekken met aluminiumfolie en schotel in midden van oven in ca. 20 minuten gaar laten worden. Serveren met rijst. Lekker met friséesalade.