Pittige pasta met vis

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 100 g diepvries kabeljauwfilets
- 75 g spaghetti
- 2 el traditionele olijfolie
- ½ rode peper
- 50 g bacon
- 1 teen knoflook
- 250 g gezeefde tomaten in pak
Advertentie
Bereiden
- Laat de kabeljauw ontdooien. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen in een kleine koekenpan de helft van de olie en bak de kabeljauw op laag vuur in ca. 10 min. Keer af en toe.
- Snijd het steeltje van de rode peper. Rol de peper tussen je handen zodat de zaadjes eruit vallen. Snijd de peper in ringetjes. Snijd ondertussen de bacon in reepjes. Verhit de rest van de olie in een pan en bak de bacon en rode peper ca. 2 min.
- Pers de knoflook boven de bacon en bak ca. 30 sec. mee. Voeg de gezeefde tomaten toe en warm het geheel door. Voeg de spaghetti toe en schep op een bord. Leg de kabeljauw erop.

Rode peper schoonmaken
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 885 kcal
- eiwit 45 g
- koolhydraten 66 g
-
vet 49 g
waarvan verzadigd 0 g
Pittigheid
Ook te zien in
Pittige pasta met vis
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Pittige pasta met vis
- 100 g diepvries kabeljauwfilets
- 75 g spaghetti
Laat de kabeljauw ontdooien. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- 1 el traditionele olijfolie
Verhit ondertussen in een kleine koekenpan de olie en bak de kabeljauw op laag vuur in ca. 10 min. Keer af en toe.
- ½ rode peper
Snijd het steeltje van de rode peper. Rol de peper tussen je handen zodat de zaadjes eruit vallen. Snijd de peper in ringetjes.
- 50 g bacon
- 1 el traditionele olijfolie
Snijd ondertussen de bacon in reepjes. Verhit de olie in een pan en bak de bacon en rode peper ca. 2 min.
- 1 teen knoflook
- 250 g gezeefde tomaten in pak
Pers de knoflook boven de bacon en bak ca. 30 sec. mee. Voeg de gezeefde tomaten toe en warm het geheel door.
Voeg de spaghetti toe en schep op een bord. Leg de kabeljauw erop.