Mediterrane clubsandwich

Advertentie
Ingrediënten
- 8 sneetjes pain boulogne (brood)
- 1 pakje artisjokharten (200 g)
- 2 blaadjes sla
- 30 g kruidenboter
- ½ bakje verse zongedroogde tomatentapenade (à 100 g)
- 50 g verse geitenkaas (bakje à 150 g)
Keukenspullen
- cocktailprikkers
- keukenpapier
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Brood in broodrooster roosteren. Artisjokharten laten uitlekken, droogdeppen met keukenpapier en in plakjes snijden. Sla wassen en droogdeppen met keukenpapier. 2 Sneetjes brood aan één kant besmeren met kruidenboter. Beleggen met artisjokharten. Volgende 2 sneetjes brood dik besmeren met tomatentapenade en op artisjokken leggen. 2 Sneetjes brood besmeren met geitenkaas. Sla erover verdelen, op tapenadesneetjes leggen en afdekken met laatste sneetjes brood. Broodstapeltjes diagonaal halveren en vaststeken met cocktailprikkers.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 835 kcal
- eiwit 18 g
- koolhydraten 89 g
- vet 47 g