bewaar
Zalm-tzatziki clubsandwich
Zalm-tzatziki clubsandwich
bewaar

Zalm-tzatziki clubsandwich

15 min. bereiden
75waarderingen

Ingrediënten

2 personen

8 sneetjes

witbrood

1 eetlepel

pijnboompitten

½

komkommer

½ bakje

Zaziki

½ pakje

gerookte zalmfilet

10 sprietjes

knoflookbieslook

6 takjes

dille

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

Aan de slag

Brood in broodrooster lichtbruin roosteren. In droge koekenpan pijnboompitten lichtbruin roosteren en laten afkoelen. Komkommer wassen, schillen en in plakjes schaven. 4 Sneetjes brood besmeren met helft van tzatziki. Pijnboompitten door rest van tzaziki scheppen. Besmeerde kant van 2 sneetjes brood beleggen met zalm. Bieslook erop leggen. 2 Sneetjes brood besmeren met rest van tzatzikimengsel en op zalmsneetjes leggen. Volgende sneetjes brood aan besmeerde kant beleggen met komkommer en takjes dille en op stapeltjes leggen. Afdekken met laatste sneetjes brood. Stapeltjes brood halveren en vaststeken met cocktailprikkers.