Reu­zen­bo­nen in to­ma­ten­saus

(8) waardeer
borrelhapje 4 personen
2 8

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In vergiet bonen met koud water afspoelen en laten uitlekken. Ui en knoflook pellen en snipperen. In koekenpan olie verhitten en ui en knoflook ca. 2 minuten zachtjes bakken. Tomatenblokjes met vocht, paprikapoeder, zout en cayennepeper erdoor roeren en ca. 5-10 minuten verwarmen tot dikke saus ontstaat. Bonen door saus scheppen en even meewarmen. Kruiden fijnsnijden en erdoor roeren. Pitabroodjes roosteren en in vieren snijden. Bonen warm of lauwwarm in puntjes pita scheppen.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 235 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.