bewaar
Reuzenbonen in tomatensaus
Reuzenbonen in tomatensaus
bewaar

Reuzenbonen in tomatensaus

20 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 blik

reuzenbonen

1

ui

2 teentjes

knoflook

2 eetlepels

olie

1 blik

tomatenblokjes

1 theelepel

paprikapoeder

zout

1 snufje

cayennepeper

2 takjes

munt

4

shoarmabroodjes

Aan de slag

In vergiet bonen met koud water afspoelen en laten uitlekken. Ui en knoflook pellen en snipperen. In koekenpan olie verhitten en ui en knoflook ca. 2 minuten zachtjes bakken. Tomatenblokjes met vocht, paprikapoeder, zout en cayennepeper erdoor roeren en ca. 5-10 minuten verwarmen tot dikke saus ontstaat. Bonen door saus scheppen en even meewarmen. Kruiden fijnsnijden en erdoor roeren. Pitabroodjes roosteren en in vieren snijden. Bonen warm of lauwwarm in puntjes pita scheppen.