bewaar
Halloumi met oregano en limoen
Halloumi met oregano en limoen
bewaar

Halloumi met oregano en limoen

10 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

6 porties

2½ eetlepel

olijfolie

150 g

kaas

2

shoarmabroodjes

2 takjes

oregano

paprikapoeder

½

limoen

Aan de slag

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Grillplaat invetten met 1/2 eetlepel olie. Haloumi in 6 gelijke plakjes snijden. Shoarmabroodjes elk in 3 driehoekjes snijden. In koekenpan 2 eetlepels olie verhitten en brooddriehoekjes in ca. 3 à 4 minuten lichtbruin en krokant bakken, af en toe keren. Blaadjes oregano van takjes nemen. Blokjes kaas op grillplaat onder grill schuiven. Kaas 1 à 2 minuten roosteren, tot kaas begint te smelten. Kaas op shoarmadriehoekjes leggen en bestrooien met oregano en paprikapoeder. Limoen uitpersen en shaormadriehoekjes hier licht mee bedruppelen. Direct serveren.