bewaar
Halloumi met oregano en limoen
Halloumi met oregano en limoen
bewaar

Halloumi met oregano en limoen

10 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

6 porties

2½ eetlepel

olijfolie

150 g

kaas

2

shoarmabroodjes

2 takjes

oregano

paprikapoeder

½

limoen

Aan de slag

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Grillplaat invetten met 1/2 eetlepel olie. Haloumi in 6 gelijke plakjes snijden. Shoarmabroodjes elk in 3 driehoekjes snijden. In koekenpan 2 eetlepels olie verhitten en brooddriehoekjes in ca. 3 à 4 minuten lichtbruin en krokant bakken, af en toe keren. Blaadjes oregano van takjes nemen. Blokjes kaas op grillplaat onder grill schuiven. Kaas 1 à 2 minuten roosteren, tot kaas begint te smelten. Kaas op shoarmadriehoekjes leggen en bestrooien met oregano en paprikapoeder. Limoen uitpersen en shaormadriehoekjes hier licht mee bedruppelen. Direct serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Halloumi met oregano en limoen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig