Hal­lou­mi met ore­ga­no en li­moen

(27) waardeer
mediterraan borrelhapje 6 stuks
3 27

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Grillplaat invetten met 1/2 eetlepel olie. Haloumi in 6 gelijke plakjes snijden. Shoarmabroodjes elk in 3 driehoekjes snijden. In koekenpan 2 eetlepels olie verhitten en brooddriehoekjes in ca. 3 à 4 minuten lichtbruin en krokant bakken, af en toe keren. Blaadjes oregano van takjes nemen. Blokjes kaas op grillplaat onder grill schuiven. Kaas 1 à 2 minuten roosteren, tot kaas begint te smelten. Kaas op shoarmadriehoekjes leggen en bestrooien met oregano en paprikapoeder. Limoen uitpersen en shaormadriehoekjes hier licht mee bedruppelen. Direct serveren.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 145 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Amuses

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.