bewaar
Bruschetta pittige garnalen
Bruschetta pittige garnalen
bewaar

Bruschetta pittige garnalen

10 min. bereiden
81waarderingen

Ingrediënten

1

ciabatta

4 el

olijfolie

1 teen

knoflook

1 tl

chilipeper

2 bakjes

jumbo garnalen

1 bakje

platte peterselie

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de kapjes van de ciabatta, die worden niet gebruikt. Snijd het brood in 10 schuine sneetjes. Besprenkel de bovenkant met 2 el olie. Rooster het brood 8 min. op een rooster in de oven. Wrijf de gegrilde broodjes licht in met een 1/2 teen knoflook en leg ze op een schaal.

2

Snijd ondertussen de rest van de knoflook fijn. Verhit de rest van de olie in een koekenpan, voeg de fijngesneden knoflook en chilipeper toe en bak 1 min. Doe de garnalen erbij en bak nog 2 min. Meng op het laatst de peterselie erdoor en verdeel de garnalen over de bruschette. Serveer direct.