Prikker van garnalen met knoflook

70 kcal

15 min. bereiden

2.8/5

(29)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers


2000 nr. 05 - Proeven van het voorjaar

Aan de slag

  1. Brood roosteren en elk sneetje in 4 puntjes snijden. Garnalen droogdeppen. Knoflook pellen en fijnhakken. Peper wassen, halveren, zaadlijsten verwijderen en in grove repen snijden. In braadpan (of wok) olie verhitten. Knoflook en peper lichtbruin bakken. Garnalen toevoegen en al omscheppend ca. 2 minuten bakken. Pan van vuur nemen, peterselie en citroensap erdoor roeren, met zout op smaak brengen. Aan elk prikkertje 3 garnalen en een driehoekje brood steken. In pan achtergebleven olie erover druppelen.

Wat vond je van dit recept?

Prikker van garnalen met knoflook

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig