Ingrediënten
4 personen
½
watermeloen
1 bakje
verse basilicum
1 pakje
witte kaas
1 potje
zongerijpte Taggia olijven
2 el
olijfolie
Aan de slag
Snijd de meloenparten in 4 gelijke puntjes en leg ze op een grote schaal.
Snijd het basilicum in reepjes en houd wat achter voor garnering. Breek de kaas in stukjes en meng met de olijven en het basilicum. Verdeel over de meloen en besprenkel met de olie. Garneer met de achtergehouden basilicum en bestrooi met (versgemalen) peper.
Watermeloen met witte kaas

4 personen
270 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de meloenparten in 4 gelijke puntjes en leg ze op een grote schaal.
Snijd het basilicum in reepjes en houd wat achter voor garnering. Breek de kaas in stukjes en meng met de olijven en het basilicum. Verdeel over de meloen en besprenkel met de olie. Garneer met de achtergehouden basilicum en bestrooi met (versgemalen) peper.
algemeen:Watermeloen kunt u, verpakt in vershoudfolie, circa 2 dagen in de koelkast bewaren.
algemeen:Variatie 1: Meloensalade met munt. Gebruik voor een nog kleurrijker en sneller tussendoortje verse munt en kant-en-klare meloensalade (bak 300 g).
algemeen:Variatie 2: Cantaloupemeloen met geitenkaas. Gebruik een cantaloupemeloen en besprenkel met wat honing en 150 g verkruimelde geitenkaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)½ watermeloen
1 bakje verse basilicum
1 pakje witte kaas
1 potje zongerijpte Taggia olijven
2 el olijfolie