bewaar
Tomaten-linzensoep
Tomaten-linzensoep
bewaar

Tomaten-linzensoep

15 min. bereiden
75waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3

rode uien

2 tenen

knoflook

3 el

milde olijfolie

350 ml

krachtbouillon tomaat

800 g

linzen in blik

150 g

geraspte cheddar

Aan de slag

1

Snijd de ui in ringen en de knoflook fijn. Verhit de olie in een hoge pan en fruit de uienringen en knoflook ca. 3 min.

2

Leng de bouillon aan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg samen met de linzen toe aan de ui en breng aan de kook. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Verdeel de soep over kommen en bestrooi met de cheddar.

combinatietipServeer met stokbrood, ciabatta of donkerbruin brood.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tomaten-linzensoep

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig