bewaar
Fruitsalade met chocoladesaus
Fruitsalade met chocoladesaus
bewaar

Fruitsalade met chocoladesaus

20 min. bereiden
24waarderingen

Ingrediënten

½

ananas

1

mango

2

bananen

2

kiwi's

100 g

chocolade

1 pakje

kokosmelk

1 blik

lychees

Dit heb je nodig

  • satéprikkers

Aan de slag

1

Snijd de kroon, de onderkant en de schil van de ananas. Verwijder de harde kern en snijd het vruchtvlees in blokjes. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in plakjes. Pel de bananen en snijd in plakjes. Schil de kiwi's en snijd in plakjes.

2

Doe de chocolade en kokosmelk in een steelpan. Verwarm al roerend op laag vuur totdat de chocolade is gesmolten. Schep het fruit in een schaal en serveer met de chocoladesaus.

3

Gebruik de satéprikkers of (fondue)vorkjes om het fruit in de saus te dopen.

tip

Mango snijden

Instructievideo - 01:02 min.