Kaasquiche met tomaat

Deze quiche heeft een intense kaassmaak omdat je er blauwaderkaas voor gebruikt. Die geurt sterk maar smaakt voortreffelijk.

725 kcal

15 min. bereiden, 40 min. oventijd

3.2/5

(333)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • quichevorm (Ø 26 cm)


Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed de vorm met het ontdooide deeg. Halveer de tomaten en verdeel ze over de vorm met de snijkant naar boven.

  2. Klop de eieren los met de slagroom. Meng de kaas, rozemarijn en peper en zout erdoor en schenk over de tomaten. Bak de quiche in 35-40 min. goudbruin en gaar.

  3. Snijd de broccoli in roosjes en kook in 4 min. beetgaar. Serveer bij de quiche.

Wat vond je van dit recept?

Kaasquiche met tomaat

Deze quiche heeft een intense kaassmaak omdat je er blauwaderkaas voor gebruikt. Die geurt sterk maar smaakt voortreffelijk.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig