bewaar
Kaasquiche met tomaat
Kaasquiche met tomaat
bewaar

Kaasquiche met tomaat

Deze quiche heeft een intense kaassmaak omdat je er blauwaderkaas voor gebruikt. Die geurt sterk maar smaakt voortreffelijk.

15 min. bereiden
40 min. oventijd
319waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 rol

koelvers quiche bladerdeeg

500 g

trostomaat

4

middelgrote eieren

250 ml

verse slagroom

125 g

Danablu blauwaderkaas 50+

2 tl

gedroogde rozemarijn

500 g

broccoli

Dit heb je nodig

  • quichevorm (Ø 26 cm)

Deze quiche heeft een intense kaassmaak omdat je er blauwaderkaas voor gebruikt. Die geurt sterk maar smaakt voortreffelijk.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed de vorm met het ontdooide deeg. Halveer de tomaten en verdeel ze over de vorm met de snijkant naar boven.

2

Klop de eieren los met de slagroom. Meng de kaas, rozemarijn en peper en zout erdoor en schenk over de tomaten. Bak de quiche in 35-40 min. goudbruin en gaar.

3

Snijd de broccoli in roosjes en kook in 4 min. beetgaar. Serveer bij de quiche.