Ratatouille met kipreepjes en kaaspuree

660 kcal

15 min. bereiden

3.3/5

(19)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2000 nr. 07 - Camping cuisine

Aan de slag

  1. Kip in reepjes snijden. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan of wok olie verhitten en kipreepjes op hoog vuur ca. 2 minuten roerbakken. Kip uit pan scheppen en in achtergebleven olie ratatouillegroenten ca. 4 minuten roerbakken. Groenten op smaak brengen met zout en peper. Tomato frito door groenten scheppen, kipreepjes op de groenten leggen en afgedekt ca. 4 minuten op laag vuur laten stoven. Kipreepjes door groenten scheppen en puree erbij serveren.

Wat vond je van dit recept?

Ratatouille met kipreepjes en kaaspuree

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig