Kip in reepjes snijden. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan of wok olie verhitten en kipreepjes op hoog vuur ca. 2 minuten roerbakken. Kip uit pan scheppen en in achtergebleven olie ratatouillegroenten ca. 4 minuten roerbakken. Groenten op smaak brengen met zout en peper. Tomato frito door groenten scheppen, kipreepjes op de groenten leggen en afgedekt ca. 4 minuten op laag vuur laten stoven. Kipreepjes door groenten scheppen en puree erbij serveren.
Ratatouille met kipreepjes en kaaspuree

hoofdgerecht
2 personen
660 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kip in reepjes snijden. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan of wok olie verhitten en kipreepjes op hoog vuur ca. 2 minuten roerbakken. Kip uit pan scheppen en in achtergebleven olie ratatouillegroenten ca. 4 minuten roerbakken. Groenten op smaak brengen met zout en peper. Tomato frito door groenten scheppen, kipreepjes op de groenten leggen en afgedekt ca. 4 minuten op laag vuur laten stoven. Kipreepjes door groenten scheppen en puree erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
350 g gemarineerde kipfilet
1 pak aardappelpuree met kaas
2 eetlepels (olijf)olie
1 zakje ratatouillegroenten
0 zout
0 (versgemalen) peper
4 eetlepels tomato frito
Dit heb je nodig
wok