Ra­ta­touil­le met ki­preep­jes en kaaspu­ree

(17) waardeer
hoofdgerecht 2 personen
3 17

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kip in reepjes snijden. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan of wok olie verhitten en kipreepjes op hoog vuur ca. 2 minuten roerbakken. Kip uit pan scheppen en in achtergebleven olie ratatouillegroenten ca. 4 minuten roerbakken. Groenten op smaak brengen met zout en peper. Tomato frito door groenten scheppen, kipreepjes op de groenten leggen en afgedekt ca. 4 minuten op laag vuur laten stoven. Kipreepjes door groenten scheppen en puree erbij serveren.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 660 kcal
  • eiwit 50 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.