Pestokip met ratatouille-rijst

595 kcal

30 min. bereiden

3/5

(41)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2006 week 26-27 - 2006 week 26-27

Aan de slag

  1. Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui en knoflook (uit pakket) pellen en fijnsnijden. Rest van groente (uit pakket) schoonmaken en in blokjes snijden. Kipfilets in de lengte doorsnijden en met pesto insmeren. In braadpan helft van olie verhitten en kipfilet in 10 min. bruin en gaar bakken. In wok rest van olie verhitten en groente 8 min. roerbakken. Met zout en peper op smaak brengen. Rijst met groente en tijm mengen en met bakvet besprenkelen. Kipfilet op rijst serveren.

Wat vond je van dit recept?

Pestokip met ratatouille-rijst

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig