Pestokip met ratatouille-rijst
595 kcal
30 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
1
375 g
2 eetlepels
4 eetlepels
Dit heb je nodig
wok
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2006 week 26-27 - 2006 week 26-27
Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui en knoflook (uit pakket) pellen en fijnsnijden. Rest van groente (uit pakket) schoonmaken en in blokjes snijden. Kipfilets in de lengte doorsnijden en met pesto insmeren. In braadpan helft van olie verhitten en kipfilet in 10 min. bruin en gaar bakken. In wok rest van olie verhitten en groente 8 min. roerbakken. Met zout en peper op smaak brengen. Rijst met groente en tijm mengen en met bakvet besprenkelen. Kipfilet op rijst serveren.
Pestokip met ratatouille-rijst

hoofdgerecht
4 personen
595 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui en knoflook (uit pakket) pellen en fijnsnijden. Rest van groente (uit pakket) schoonmaken en in blokjes snijden. Kipfilets in de lengte doorsnijden en met pesto insmeren. In braadpan helft van olie verhitten en kipfilet in 10 min. bruin en gaar bakken. In wok rest van olie verhitten en groente 8 min. roerbakken. Met zout en peper op smaak brengen. Rijst met groente en tijm mengen en met bakvet besprenkelen. Kipfilet op rijst serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g zilvervliesrijst
1 ratatouillepakket
375 g kipfilet
2 eetlepels pesto alla genovese
4 eetlepels (olijf)olie
Dit heb je nodig
wok




