bewaar
Kipfilet met groenten en pesto
Kipfilet met groenten en pesto
bewaar

Kipfilet met groenten en pesto

20 min. bereiden
161waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

zilvervliesrijst

400 g

kipfilet

2 el

olijfolie mild

2

uien

1 zak

gebroken sperziebonen

250 g

tuinerwten

½ potje

pesto alla genovese

1 zakje

peterselie

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Bestrooi de kip met peper en zout. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip 4 min. Keer halverwege. Neem de kip uit de pan. Fruit de ui in dezelfde pan. Bak de sperziebonen 1 min. mee. Voeg de bevroren tuinerwten, pesto en 75 ml water toe.

3

Leg de kip tussen de groenten. Stoof met de deksel op de pan op laag vuur in 10 min. gaar. Voeg 3/4 van de peterselie toe en schep om. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de kip en groenten met de rijst. Bestrooi met de rest van de peterselie.

tip

algemeenEen eetlepel pesto smaakt ook lekker in een kom tomatensoep.