Aardappelsalade met pesto en salami

Advertentie
Ingrediënten
- ½ zak aardappelen (Pommes Primeur (zak a 1 1/2 kg))
- 1 potje pesto alla genovese (a 2 x 90 g)
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 rode uien (in halve ringen)
- 2 courgettes (in plakjes)
- 1 goudsalami ((250 g), in halve plakjes)
- 1 zakje rucola (sla, 75 g)
Keukenspullen
- wok
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Was de aardappelen en kook ze gaar in 25 minuten. Giet ze af, laat ze wat afkoelen. Snijd ze in vieren en schep ze om met de pesto. Verhit in een wok de olie en roerbak de ui en courgette 5 minuten, zodat de courgetteplakjes goed warm zijn, maar nog knapperig. Meng de geroerbakte ui en courgette met de salami en de rucola door de aardappelen met de pesto. Serveer het gerecht lauwwarm.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 620 kcal
- eiwit 23 g
- koolhydraten 46 g
- vet 38 g