Aard­ap­pel­sa­la­de met pes­to en sa­la­mi

(66) waardeer
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 66

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Was de aardappelen en kook ze gaar in 25 minuten. Giet ze af, laat ze wat afkoelen. Snijd ze in vieren en schep ze om met de pesto. Verhit in een wok de olie en roerbak de ui en courgette 5 minuten, zodat de courgetteplakjes goed warm zijn, maar nog knapperig. Meng de geroerbakte ui en courgette met de salami en de rucola door de aardappelen met de pesto. Serveer het gerecht lauwwarm.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 620 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 38 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.