Pasta met kip en zongedroogde tomaat
685 kcal
30 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
400 g
1
1 schaal
5 eetlepels
150 ml
8
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2006 week 14-15 - 2006 week 14-15
Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Aubergine, courgette, paprika en tomaat schoonmaken en in stukjes snijden. Ui pellen en snipperen. Knoflook pellen en fijnsnijden. Tijmblaadjes van takje rissen. Kip in blokjes snijden en met zout en peper bestrooien. In braadpan olie verhitten en kipblokjes rondom bruinbakken. Groenten en tijm toevoegen en 5 min. roerbakken. Bouillon toevoegen, aan de kook brengen en groenten ca. 15 minuten stoven. Gedroogde tomaten in stukjes snijden en toevoegen. Saus en penne mengen en met zout en peper op smaak brengen.
Pasta met kip en zongedroogde tomaat

hoofdgerecht
4 personen
685 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Aubergine, courgette, paprika en tomaat schoonmaken en in stukjes snijden. Ui pellen en snipperen. Knoflook pellen en fijnsnijden. Tijmblaadjes van takje rissen. Kip in blokjes snijden en met zout en peper bestrooien. In braadpan olie verhitten en kipblokjes rondom bruinbakken. Groenten en tijm toevoegen en 5 min. roerbakken. Bouillon toevoegen, aan de kook brengen en groenten ca. 15 minuten stoven. Gedroogde tomaten in stukjes snijden en toevoegen. Saus en penne mengen en met zout en peper op smaak brengen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g penne
1 ratatouillepakket
1 schaal kipfilet
5 eetlepels (olijf)olie
150 ml vleesbouillon
8 zongedroogde tomaten in olie




