bewaar
Pasta met zongedroogde tomaat
Pasta met zongedroogde tomaat
bewaar

Pasta met zongedroogde tomaat

30 min. bereiden
117waarderingen

Ingrediënten

400 g

spaghetti

600 g

postelein

½ potje

zongedroogde tomaten in olie

1 pakje

Schwarzwalder schinken

1

ui

1 teentje

knoflook

2 eetlepels

olijfolie

50 g

gemalen pittige kaas

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Postelein wassen en stelen grof hakken. Tomaten droogdeppen en in reepjes snijden. Droge koekenpan met antiaanbaklaag verhitten. Ham in 2 porties in ca. 5 minuten knapperig bakken. Ui en knoflook pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Ui en knoflook ca. 2 minuten bakken. Postelein toevoegen en 2 minuten meebakken. Spaghetti afgieten en 3 eetlepels olie (uit potje tomaten), tomaatreepjes en postelein erdoor scheppen. Gerecht door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Ham erboven verkruimelen. Spaghetti serveren met kaas. Lekker met groene salade en tuinkruidendressing.