bewaar
Pastasalade met zongedroogde tomaat
Pastasalade met zongedroogde tomaat
bewaar

Pastasalade met zongedroogde tomaat

25 min. bereiden
114waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

schelpjespasta

600 g

broccoli

150 g

zongedroogde tomaten in pot

250 g

zachte geitenkaas

10

zwarte olijven zonder pit

4 el

olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper

Aan de slag

1

Kook de pasta in 7 min. beetgaar. Spoel de pasta met koud water af en laat uitlekken. Verdeel de broccoli in kleine roosjes, snijd de stelen in kleine stukjes en kook de broccoli in 5 min. beetgaar. Spoel af onder koud water en laat uitlekken.

2

Dep de tomaten droog en snijd in reepjes. Snijd de geitenkaas in stukjes en de olijven in ringetjes. Meng de pasta met de broccoli, tomaatreepjes, olijven, kaas en olie. Breng op smaak met peper en zout.