bewaar
Gevulde paprika met geitenkaas
Gevulde paprika met geitenkaas
bewaar

Gevulde paprika met geitenkaas

20 min. bereiden
124waarderingen

Ingrediënten

2 personen

300 g

vastkokende aardappel

200 ml

kraanwater

2

rode paprika's

3

bosuien

8

zwarte olijven zonder pit

100 g

zachte geitenkaas

100 g

tapenade van zongedroogde tomaten in pot

Dit heb je nodig

  • magnetronschaal doorsnede ca. 24 cm

Aan de slag

1

Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Doe de aardappelblokjes met het water in de magnetronschaal en dek af. Laat in ca. 2 min. op vol vermogen (800 Watt) in de magnetron beetgaar worden. Laat de magnetronschaal afgedekt ca. 2 min. staan.

2

Halveer de paprika. Snijd de bosuitjes in stukjes van 1 cm. Snijd de olijven in vieren en de geitenkaas in stukjes. Giet de aardappelen af.

3

Vul de paprika's met het mengsel en zet ze in de magnetron schaal. Schep 1 el tapenade per paprika uit het potje en bewaar dit. Schep de olijven, aardappelen, geitenkaas, bosui en de rest van de tapenade door elkaar. Roer het water door de rest van de tapenade en schenk dit op de bodem van de magnetronschaal. Laat de paprika's in de magnetron in ca. 8 min. op vol vermogen gaar worden.