bewaar
Snijbonensalade met geitenkaas
Snijbonensalade met geitenkaas
bewaar

Snijbonensalade met geitenkaas

10 min. bereiden
55waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

snijbonen

50 g

zachte geitenkaas

½

rode paprika

100 g

zwarte olijven

2 eetlepels

olijfolie

½

citroen

Aan de slag

Snijd de snijbonen schuin in ruiten en kook ze 2 minuten in ruim kokend water met zout beetgaar. Spoel de snijbonen in een vergiet met koud stromend water af, zo blijven ze mooi groen. Snijd de paprika en olijven in stukken en meng ze met de olijfolie en het citroensap door de snijbonen. Breng de salade op smaak met zout en peper en verkruimel de geitenkaas erover. Meenemen: Neem de verkruimelde geitenkaas en de bonensalade in aparte bakjes mee in de koelbox. Strooi de kaas pas vlak voor het serveren over de salade.