bewaar
Zalm met gedroogde tomaten en pasta
Zalm met gedroogde tomaten en pasta
bewaar

Zalm met gedroogde tomaten en pasta

20 min. bereiden
57waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

penne rigate

2

courgettes

2 tenen

knoflook

2

uien

½ potje

zongedroogde tomaten op olie

4

zalmfilets

Dit heb je nodig

  • hapjespan

Aan de slag

Penne koken volgens aanwijzingen op verpakking. Courgettes in stukken snijden. Knoflook en uien pellen en fijnsnijden. Gedroogde tomaten in reepjes snijden. 1 El olie van tomaten in diepe pan verhitten. Hierin helft ui en knoflook 2 min. bakken. Courgette erdoor scheppen en naar smaak zout en peper toevoegen. Met deksel op pan 5 min. laten garen. Afgieten. Intussen rest olie in hapjespan verhitten. Hierin rest ui en knoflook 2 min. bakken. Tomaatreepjes erdoor roeren. Zalm in pan leggen en met deksel op pan in ca. 5 min. op laag vuur gaar laten worden. Zout en peper naar smaak toevoegen. Penne en courgette op 4 borden scheppen en zalm met tomaatmengsel ernaast scheppen. Kookvocht van zalm over penne scheppen en peper naar smaak erover strooien.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zalm met gedroogde tomaten en pasta

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig