Ingrediënten
1 persoon
100 g
penne rigate
3 eetlepels
olijfolie
1 teentje
knoflook
3
(tros)tomaten
10
zwarte olijven zonder pit
1
chilipeper
1
kaasschnitzel
½ zakje
verse basilicum
Dit heb je nodig
wok
Aan de slag
Pasta in 10-12 min. beetgaar koken. In wok 2 el olie verhitten en knoflook fruiten. Tomaten en olijven erdoor scheppen en op matig vuur ca. 4 min. roerbakken. Op smaak brengen met zout en chilipeper. In koekenpan met antiaanbaklaag 1 el olie verhitten en kaasschnitzel 3-4 min. bakken, tot kaas begint te smelten. Pasta afgieten, door tomaten scheppen en nog even doorwarmen. Pasta op warm bord scheppen en kaasschnitzel ernaast leggen. Basilicum erover strooien.
Kaasschnitzel met pasta en tomaten

hoofdgerecht
1 personen
335 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Pasta in 10-12 min. beetgaar koken. In wok 2 el olie verhitten en knoflook fruiten. Tomaten en olijven erdoor scheppen en op matig vuur ca. 4 min. roerbakken. Op smaak brengen met zout en chilipeper. In koekenpan met antiaanbaklaag 1 el olie verhitten en kaasschnitzel 3-4 min. bakken, tot kaas begint te smelten. Pasta afgieten, door tomaten scheppen en nog even doorwarmen. Pasta op warm bord scheppen en kaasschnitzel ernaast leggen. Basilicum erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)100 g penne rigate
3 eetlepels olijfolie
1 teentje knoflook
3 (tros)tomaten
10 zwarte olijven zonder pit
1 chilipeper
1 kaasschnitzel
½ zakje verse basilicum
Dit heb je nodig
wok