bewaar
Kaasschnitzel met pasta en tomaten
Kaasschnitzel met pasta en tomaten
bewaar

Kaasschnitzel met pasta en tomaten

20 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

1 persoon

100 g

penne rigate

3 eetlepels

olijfolie

1 teentje

knoflook

3

(tros)tomaten

10

zwarte olijven zonder pit

1

chilipeper

1

kaasschnitzel

½ zakje

verse basilicum

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Pasta in 10-12 min. beetgaar koken. In wok 2 el olie verhitten en knoflook fruiten. Tomaten en olijven erdoor scheppen en op matig vuur ca. 4 min. roerbakken. Op smaak brengen met zout en chilipeper. In koekenpan met antiaanbaklaag 1 el olie verhitten en kaasschnitzel 3-4 min. bakken, tot kaas begint te smelten. Pasta afgieten, door tomaten scheppen en nog even doorwarmen. Pasta op warm bord scheppen en kaasschnitzel ernaast leggen. Basilicum erover strooien.