bewaar
Kaasschnitzel met pasta en tomaten
Kaasschnitzel met pasta en tomaten
bewaar

Kaasschnitzel met pasta en tomaten

20 min. bereiden
17waarderingen

Ingrediënten

1 persoon

100 g

penne rigate

3 eetlepels

olijfolie

1 teentje

knoflook

3

(tros)tomaten

10

zwarte olijven zonder pit

1

chilipeper

1

kaasschnitzel

½ zakje

verse basilicum

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Pasta in 10-12 min. beetgaar koken. In wok 2 el olie verhitten en knoflook fruiten. Tomaten en olijven erdoor scheppen en op matig vuur ca. 4 min. roerbakken. Op smaak brengen met zout en chilipeper. In koekenpan met antiaanbaklaag 1 el olie verhitten en kaasschnitzel 3-4 min. bakken, tot kaas begint te smelten. Pasta afgieten, door tomaten scheppen en nog even doorwarmen. Pasta op warm bord scheppen en kaasschnitzel ernaast leggen. Basilicum erover strooien.

Kaasschnitzel met pasta en tomaten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig