bewaar
Penne met provençaalse kabeljauw
Penne met provençaalse kabeljauw
bewaar

Penne met provençaalse kabeljauw

30 min. bereiden
36waarderingen

Ingrediënten

300 g

penne rigate

2

aubergines

2 teentjes

knoflook

1 zakje

verse Provençaalse kruiden

5 eetlepels

olijfolie

1 pot

sugo pikant

400 g

kabeljauwfilet

75 g

zwarte olijven zonder pit

Aan de slag

Penne bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Aubergines wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. Kruiden van steeltjes ontdoen en fijnhakken. In braadpan olie verhitten. Aubergine en knoflook ca. 10 minuten zachtjes bakken. Sugo, kabeljauw en kruiden toevoegen en ca. 5 minuten zachtjes stoven. Af en toe omscheppen. Olijven in plakjes snijden en ca. 1 minuut meeverwarmen. Penne erbij serveren.