Gehaktbrood met bleekselderij-pasta
bewaar
bewaar

Gehaktbrood met bleekselderij-pasta

20 min. bereiden
35 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet de cakevorm dun in met wat olie. Snipper 1 ui, snijd de andere in halve plakjes. Meng in een kom het gehakt met het ei, de gesnipperde ui, de Italiaanse kruiden en peper en zout naar smaak. Schep het gehaktmengsel in de cakevorm en verdeel het gelijkmatig. Druk de helft van de halve plakjes ui erin en bestrijk de bovenkant met wat olie. Zet de vorm in de oven en bak het gehaktbrood in 35 min. gaar en bruin.

Kook de penne gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een wok de rest van de olie. Voeg hierin de rest van de uiplakjes en de bleekselderij toe en roerbak ze ca. 8 min. Voeg op het laatst de tomatenblokjes en peper en zout naar smaak toe.

Giet de pasta af. Schep de pasta bij de groenten. Snijd het gehaktbrood in de vorm in plakken en serveer bij de pasta. Knip het bleekselderijgroen fijn en strooi het over de pasta.

* De aangegeven oventijd is een indicatie en bedoeld voor een elektrische oven. De temperatuur kan per oven verschillen; met een oventhermometer kunt u de exacte temperatuur bepalen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gehaktbrood met bleekselderij-pasta

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig