bewaar
Penne met pesto, zongedroogde tomaat en rucola
Penne met pesto, zongedroogde tomaat en rucola
bewaar

Penne met pesto, zongedroogde tomaat en rucola

Penne met pesto gemaakt, maar mist er nog iets? Zongedroogde tomaatjes zijn het antwoord!

15 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

penne

295 g

zongedroogde tomaten in pot

150 g

rucola

125 g

koelverse pestosaus verde

Penne met pesto gemaakt, maar mist er nog iets? Zongedroogde tomaatjes zijn het antwoord!

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Snijd ondertussen de zongedroogde tomaten in dunne reepjes. Giet de pasta af en laat goed uitlekken. Voeg de tomatenreepjes en 3 el olie (per 4 personen) uit de pot toe. Verdeel de rucola over de diepe borden.

3

Voeg de pestosaus toe aan de pasta en schep goed door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de pasta over de borden.

combinatietipLekker met Parmezaanse kaas.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Penne met pesto, zongedroogde tomaat en rucola

Penne met pesto gemaakt, maar mist er nog iets? Zongedroogde tomaatjes zijn het antwoord!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig