bewaar
Pasta pesto met rucola
Pasta pesto met rucola
bewaar

Pasta pesto met rucola

Rucola heeft een pittige smaak. Daardoor krijgt deze pasta pesto een kick waar je u tegen zegt.

15 min. bereiden
521waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

fusilli

450 g

fijne diepvries tuinerwten

2 el

traditionele olijfolie

2

uien

200 g

gerookte kipreepjes

150 g

pesto mild pastasaus

75 g

rucola

Rucola heeft een pittige smaak. Daardoor krijgt deze pasta pesto een kick waar je u tegen zegt.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 4 min. de tuinerwten toe

2

Verhit ondertussen de olie in een wok en fruit de gesnipperde uien 3 min. Voeg de kipreepjes toe en roerbak 2 min. Voeg de pastasaus toe en warm 4-5 min. door.

3

Giet de tuinerwten en de pasta af en voeg toe aan de saus. Warm even door. Schep de rucola door de pasta en serveer direct.

tip

Pasta pesto

Instructievideo - 02:31 min.