bewaar
Kruidige kip en bleekselderij
Kruidige kip en bleekselderij
bewaar

Kruidige kip en bleekselderij

30 min. bereiden
85waarderingen

Ingrediënten

4 personen

600 g

bleekselderij

380 g

kipfilet

900 g

aardappelpartjes

2 el

traditionele olijfolie

2

uien

250 g

kastanjechampignons

45 g

pesto alla Genovese

Aan de slag

1

Snijd de bleekselderij in stukjes van 3 cm. Breng ruim water aan de kook en kook de bleekselderij 3 min. Laat uitlekken. Dep de kipfilet droog met keukenpapier. Bereid de aardappelpartjes in een koekenpan volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit ondertussen de olie in een wok en bak de kipfilet goudbruin in 5 min. Snijd de ui in partjes en voeg toe en roerbak 3 min. Halveer de champignons en voeg toe en roerbak tot ze vocht loslaten. Roer de bleekselderij en de pesto erdoor en verwarm al omscheppend. Serveer direct met de aardappelpartjes erbij.