bewaar
Kruidige kip en bleekselderij
Kruidige kip en bleekselderij
bewaar

Kruidige kip en bleekselderij

30 min. bereiden
90waarderingen

Ingrediënten

4 personen

600 g

bleekselderij

380 g

kipfilet

900 g

aardappelpartjes

2 el

traditionele olijfolie

2

uien

250 g

kastanjechampignons

45 g

pesto alla Genovese

Aan de slag

1

Snijd de bleekselderij in stukjes van 3 cm. Breng ruim water aan de kook en kook de bleekselderij 3 min. Laat uitlekken. Dep de kipfilet droog met keukenpapier. Bereid de aardappelpartjes in een koekenpan volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit ondertussen de olie in een wok en bak de kipfilet goudbruin in 5 min. Snijd de ui in partjes en voeg toe en roerbak 3 min. Halveer de champignons en voeg toe en roerbak tot ze vocht loslaten. Roer de bleekselderij en de pesto erdoor en verwarm al omscheppend. Serveer direct met de aardappelpartjes erbij.

Kruidige kip en bleekselderij

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig