Paksoistamppot met kibbeling
510 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2 struikjes
1 pakje
2 bakjes
2 eetlepels
1 teentje
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 nr. 02 - Biologisch koken
Paksoi wassen, in fijne reepjes snijden en laten uitlekken. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In koekenpan kibbeling volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Paksoi en olie door aardappelpuree roeren. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Op smaak brengen met zout en peper. Stamppot op vier borden scheppen en serveren met stukjes kibbeling.
Paksoistamppot met kibbeling

hoofdgerecht
4 personen
510 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Paksoi wassen, in fijne reepjes snijden en laten uitlekken. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In koekenpan kibbeling volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Paksoi en olie door aardappelpuree roeren. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Op smaak brengen met zout en peper. Stamppot op vier borden scheppen en serveren met stukjes kibbeling.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 struikjes paksoi
1 pakje aardappelpuree voor stamppot
2 bakjes kibbeling
2 eetlepels (olijf)olie
1 teentje knoflook
0 (versgemalen) peper




