bewaar
Groentestamppot met satéschnitzel
Groentestamppot met satéschnitzel
bewaar

Groentestamppot met satéschnitzel

30 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

1

courgette

1 grote

winterwortel

1 blikje

maïskorrels

4

satéschnitzels

3 eetlepels

(olijf)olie

1 pak

aardappelpuree voor stamppot

Dit heb je nodig

  • ijsbolletjeslepel

Aan de slag

Courgette en wortel schoonmaken en in blokjes snijden. Mais laten uitlekken. Schnitzels volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In koekenpan helft van olie verhitten en wortel 5 min. bakken. In andere koekenpan rest van olie verhitten en courgette 3 min. meebakken. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing maken. Puree in 3 porties verdelen. Wortelblokjes door eerste portie scheppen, courgette door tweede en mais door derde. Maisstamppotje nog even goed doorwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Op elk bord met ijsboltang 3 verschillende bollen stamppot scheppen. Met schnitzels serveren.