bewaar
Kaasschnitzels met rucola-tomatenstamppot
Kaasschnitzels met rucola-tomatenstamppot
bewaar

Kaasschnitzels met rucola-tomatenstamppot

15 min. bereiden
65waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 pakken

kaasschnitzel

500 g

tomaten

1

ui

1 pak

aardappelpuree voor stamppot

1 zak

rucolasla

3 eetlepels

olijfolie

Aan de slag

In koekenpan met antiaanbaklaag kaasschnitzels zonder vet 7 min. op zacht vuur bakken. Tomaten wassen en in parten snijden. Zaadjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Uien pellen en snipperen. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Tomaten, uien en grootste deel van rucola door puree scheppen en even goed doorwarmen. Stamppot met rest van rucola garneren, met olijfolie besprenkelen en met kaasschnitzels serveren.